Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Antreprenoriat Social cu Iuliana Roibu | Presedinte ARIG

12 IUL VIN

poster Antreprenoriat Social cu Iuliana Roibu | Presedinte ARIG Bucureşti

Formatul Antreprenoriat Social din grila de programe a BiziLive TV TV oferă o alternativă la antreprenoriatul clasic pentru domeniile mai puțin lucrative.
Prin această emisiune dorim să încurajăm startup-uri cu misiune socială foarte clar definită și antreprenorii sociali care doresc să aducă valoare prin ONG-urile pe care le fondează.
Suntem deschiși la dialog și ne considerăm o platformă deschisă pentru ONG-uri sau companii care vor să dezbată și să aducă informații de valoare despre domeniul responsabilității sociale.
Misiunea noastră, a echipei #BiziLiveTV, în calitate de antreprenori sociali voluntari, este să producem valoare și profit pentru mediul antreprenorial, aducând informații reale de la fondatori de companii sau top manageri implicați în proiecte sociale.

Katharina Scheidereiter Scheidereiter, CSR Manager Kaufland Romania, coordonează proiectele de responsabilitate socială în cadrul retailerului german de peste 7 ani. De origine din Germania, Katharina Scheidereiter și-a găsit misiunea în România, începându-și activitatea cu acțiuni de voluntariat și apoi activând în societatea civilă. În prezent, are o poziție ce îi oferă posibilitatea de a susține proiecte ce aduc schimbări în bine în viețile a sute de mii de beneficiari. Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia companiei, doar în 2018 Kaufland România investind peste 25 de milioane de lei în dezvoltarea sustenabilă a comunităților.

Kaufland Romania urmărește parteneriatele strategice, cu impact pe termen lung și promovează schimbarea de paradigmă la nivelul societății civile, pentru ca ONG-urile să devină sustenabile. Emisiunea Antreprenoriat social vine ca un răspuns la această nevoie de dialog între actorii implicați în sfera responsabilității sociale. Împreună cu invitații emisiunii, reprezentați din societatea civilă, vom dezbate cum se face tranziția către o abordare antreprenorială și cum își dezvoltă un ONG o strategie de sustenabilitate.
Iuliana Roibu Bonoiu – Președinte și Director executiv Asociatia Romana pentru Intoleranta la Gluten - ARIG.
Iuliana Roibu Bonoiu este consultant și antreprenor, desfășurând numeroase proiecte în domeniul brandingului, managementului conținutului, strategiei PR, inovării și durabilității. Cu peste 18 ani de experiență în media și comunicare, Iuliana a construit în ultimii trei ani ARIG, Asociatia care protejeaza și susține persoanele care suferă de afecțiuni cauzate de gluten. De atunci, a inițiat acțiuni complexe de schimbare a contextului legat de conștientizarea bolii celiace, de diagnosticare și schimbare a stilului de viata, începând cu proiecte din zona legislativa, certificarea de produse și acțiuni de awareness la nivel național.
Boala celiacă este o afecțiune autoimună, provocată de intoleranța la gluten, care afectează peste 200.000 de români, conform estimărilor Centrului de Management pentru Boală Celiacă. În 2019, ARIG și Kaufland România organizează prima caravană națională de depistare a intoleranței la gluten, care va ajunge în 10 orașe din România. Katahrina Scheidereiter și Iuliana Roibu Bunoiu vor prezenta caravana ,,România fără Gluten”, ce va oferi testări gratuite și va pune bazele diagnosticării corecte și a informării pacienților cu privire la boala celiacă și la abordarea corectă a dietei fără gluten.
Vom discuta LIVE in aceasta emisiune:
Ce este boala celiacă și cum cum se manifestă intoleranța la gluten
Care sunt opțiunile persoanelor care au risc de a avea sau de a dezvolta boala celiacă
Importanța dietei fără gluten în boala celiacă
Datele și orașele din caravana „România Fără Gluten”

Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro