Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut / Expirat Halele Carol / 04.05

04 MAI JOI
2017

poster Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut / Expirat Halele Carol / 04.05 Bucureşti

Joi 04.05. 9PM
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Acces: 20 lei
Bilete disponibile în pre-sale via iaBilet.ro aici: https://www.iabilet.ro/site/event/28559 
Afterparty: #KingSize

----------

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut este o trupă de post-rock fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead. La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) și Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin).

În octombrie 2016 trupa își face debutul cum nu se poate mai bine și deschid pentru Tides From Nebula în București, în cadrul turneului de promovare al ultimului album. Odată ce și-au făcut cunoscută apariția, AFLMȘMP își începe cu adevărat activitatea de live la nivel local alături de trupe precum Fluturi Pe Asfalt, Fjord, Coma și Alternosfera și câștigă premiul „Best Alternative Newcomer” în cadrul Metalhead Awards 2017.

În decembrie 2016, #Mvntele (denumirea scurtă a trupei) lansează o serie de 2 piese de pe primul EP și o piesă nouă de pe viitorul material, „Nu Faci Dumneata Ordine la Mine în Birou” în varianta de Live Studio Session cu ajutorul Blue Cat Studio.

Pe 04.05 Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut vă așteaptă în Expirat pentru a vă delecta cu noul single, care beneficiază și de un videoclip, la un set extins de post-belic rock.

Bandcamp: https://aflmsmp.bandcamp.com/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCbSDvqyh3ZMLfVaGLlMpv7Q

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro