Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

All Love cu Patrick Zeigler la Bucuresti

22 IUN VIN
-
25 IUN LUN
2018

poster All Love cu Patrick Zeigler la Bucuresti Bucureşti

In perioada 22-25 iunie 2018 va invitam sa participati la workshop-urile All Love/SKHM pe care maestrul Patrick Zeigler le sustine in Bucuresti. Conectarea directa la energia All Love in prezenta lui Patrick va fi o adevarata bucurie pentru toti cei care se afla pe calea evolutiei spirituale.

Despre Patrick Zeigler
Patrick Zeigler este un recunoscut terapeut care se preocupa de vindecarea trupului, mintii si a spiritului. Avand o experienta de peste 30 de ani in terapiile holistice – s-a aflat in contact si a invatat de la terapeuti, samani si guru din Arabia, Nepal, India si Africa – Patrick este unul dintre cei mai importanti maestri Reiki, fiind cel care, in 1984, a fondat sistemul Seichim/SKHM, raspandit si dezvoltat azi la scara planetara. De atunci, rafineaza continuu energia si tehnicile folosite in clasele pe care le sustine in lumea intreaga.
De peste 10 ani, Patrick vine in Romania.
De la ultimul workshop sustinut la Bucuresti in 2017, maestrul a avut cateva experiente spirituale intense, cum ar fi calatoria de trei saptamani din Egipt, unde a facut initieri in Marea Piramida si retreatul de 40 de zile din India. 
Cum energia All Love este din ce in ce mai intensa de la an la an, asteptam cu interes si multa curiozitate ce ne aduce Patrick in 2018! ❤

Despre All Love
All Love este un workshop practic și experiential, care contribuie la facilitarea unei experiențe profunde cu Universul, prin Iubire și Lumină. Participarea la clasele All Love imbunatateste intuiția naturală, conexiunea spirituala, creste sensibilitatea organismului la energia vibraționala a Universului, sentimentul de conexiune cu Sursa. 
All Love este poate cea mai bună modalitate de a "vindeca" sufletul. Cand există iubire, orice este posibil. Fără iubire ne simtim separati de Sursă. Inima noastră spirituală este nucleul ființei noastre și este locul în care sufletul se conectează la corpurile noastre fizice, emotionale si spirituale.
De peste 30 de ani, All Love a fost experimentat și impartasit de mii de oameni din diverse culturi, la nivel mondial. Este o experienta de reconectare cu Sursa, cu Tot Ceea Ce Este, cu cea mai pură esență.
Participantii la clasele All Love marturisesc ca si-au rezolvat probleme emotionale si blocaje pe care care nu le-au putut rezolva pe alte cai in luni sau ani de terapie. 

Oricine poate participa – programul este gandit astfel incat sa satisfaca atat nevoile incepatorilor cat si pe acelea ale avansatilor.
Daca sunteti pregatiti sa va descoperiti, asa cum sunteti cu adevarat, si sa va accesati scanteia divina, va asteptam cu mare drag! 

Despre Patrick Zeigler si All Love puteti accesa mai multe informatii pehttps://chakana.ro/all-love-seichim-sekhem/ și www.all-love.com. 

Programul de lucru

22 Iunie - Meditație All love, intre orele 18.00 - 21.00.
23-24 Iunie – Workshop All Love/SKHM
In ambele zile, workshop-ul se desfasoara intre orele 10.00 – 18.00. 
25 iunie - Grup de lucru All Love, intre orele 18.00-21.00.
Atat vineri, 22 iunie, cat si luni, 25 iunie, aveți posibilitatea sa va înscrieți la sesiuni individuale private.

Investitia dumneavoastra

-pentru Meditația All love (dedicata in mod special persoanelor care sunt la prima participare si vor sa experimenteze modul de lucru cu Patrick), 50 euro;
-pentru Workshop, 250 euro la prima participare. A doua participare (pentru cei care au mai participat in trecut) presupune 200 euro, iar a treia participare (si urmatoarele) 150 euro;
-pentru grupul de lucru All love (dedicat celor care au participat la cel putin o sesiune individuala sau de grup cu Patrick), 50 euro. 
- pentru sesiuni private, 150 euro.

Participarea la aceste evenimente presupune inscrierea la adresa e-mail liciulaura@yahoo.com sau whatsapp 0726 268 388, iar pentru workshop si plata unui avans de minim 50 euro. 
Important: se oferă discount celor care vin însoțiți de una sau mai multe persoane. 


All love!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro