Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Adult Nightclub / The Model - All Night Long

18 NOV SAM
2017

poster Adult Nightclub / The Model - All Night Long Bucureşti

ADULT NIGHTCLUB 3
The Model - All Night LongRevenim in forta cu noua seara Adult Nightclub sambata, 18 noiembrie, de data asta intr-un format nou si extrem de entuziasmant - The Model All Night Long. Era si timpul pentru un set de multe ore, asa cum doar Modelul poate sa faca. 
Cu 23 de ani petrecuti ascultand, colectand si intelegand techno, The Model a crescut in spiritul inceputului anilor 90, cand cultura de DJ abia incepea sa se cristalizeze. In anii aceia de inceput, ideea de DJ aflat in turneu abia incepea sa se nasca, si foarte multi artisti tineau nopti intregi singuri, cu o selectie care ingloba house, techno, acid, funk, chiar si italo-disco. Era terenul propice pentru a deschide mintea oamenilor spre sunetele ce veneau din orase diverse ale lumii, fiecare cu particularitatea lui.
The Model este unul dintre acei veterani de acum, care dupa 23 de ani de muzica electronica si 27 de ani de colectionat muzica de la death-metal, hip-hop si disco, si-a facut un nume bazat pe o selectie muzicala impecabila, transanta si convingatoare, eclectica si vitala. Capacitatea lui unica de a construi un set si de a capta atentia oamenilor l-au facut sa fie un nume esential in scena de muzica electronica. 
Aceste radacini adanci in muzica il ajuta sa se reinventeze mereu si mereu, mentinandu-se mereu proaspat si actual, fara a-si pierde amprenta personala.
Pe scurt, muzica asta nu o vei auzi la nici un alt DJ. Selectia muzicala, stilul asta de mixat, energia si show-ul din spatele pupitrului nu le vei mai intalni nicaieri. Si daca esti in cautarea acelui "altceva", atunci Adult Nightclub este locul pentru tine.

________________________________________________

Sambata 18 noiembrie
Ora 23:00
Jam Stage / Calea Rahovei 147-153 ( Palatul Bragadiru)
________________________________________________

Evenimentul are caracter privat si intrarea se face pe baza de invitatie!

________________________________________________

Accesul la eveniment se face începând cu ora 23:00.
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro