Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

PAIN concertează în București în luna aprilie!

22 APR SAM
2017

poster PAIN concertează în București în luna aprilie! Bucureşti

PAIN, una din cele mai îndrăgite trupe de industrial metal din Suedia, ajunge anul acesta și în România pe 22 aprilie, în club Quantic din București, pentru un concert de promovare a ultimului album „Coming Home”, lansat în septembrie 2016.

“That’s me, designed to piss you offˮ– când Peter Tägtgren iese din „adâncurile” studioului său The Abyss și ia microfonul în mână, o mică revoluție muzicală stă să înceapă! Pentru că nici nu te-ai putea aștepta la altceva din partea veteranului trupei de death metal Hypocrisy, care, pe lângă faptul că este fondatorul trupei PAIN, poate fi considerat chiar unul dintre cei mai mari producători europeni care a influențat scena metal și formații precum Dimmu Borgir, Children Of Bodom, Sabaton și multe altele. Să nu uităm nici de controversatul său proiect Lindemann abia lansat în parteneriat cu Till, solistul trupei Rammstein.

„Pain”, primul lor material discografic, a fost lansat în 1997, de atunci  trupa înregistrând mai multe albume, ultimul fiind lansat în toamna anului trecut – „Coming Home”, cel de-al optulea la număr de până acum și follow-up-ul materialului „You Only Live Twice”  din 2011. Cu muzicieni speciali invitați ce au contribuit la „construcția” albumului, precum sound-ul fresh de tobe venite din partea fiului său de 17 ani Sebastian Tägtgren la piesa „Call Me” sau prezența vocii impunătoare a lui Joakim Brodén (Sabaton), „Coming Home” îți arată prin piesele sale cele mai adânci colțuri ale societății, un album numai bun de ascultat live pe 22 aprilie!  


0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Bucureşti

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro