Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Martie este luna premierelor la Palatul National al Copiilor!

02 MAR JOI
-
28 MAR MAR
2017

Pe 22 si respectiv 28 martie sunteti invitati la Palatul National al Copiilor la avan-premiera si premiera spectacolului  „All inclusive !” In distributie: Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprisor, Vlad Zamfirescu si Diana Roman. Regie: Vlad Zamdirescu, scenografie: Madalina Marinescu. Nu pierdeti o intalnire cu actori de exceptie, intr-o  comedie in care hohotele de ras se impletesc cu emotia autentica ! Bilete pentru “All inclusive” la Casa de bilete a Palatului Copiilor si online pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro

 

Iar premiera “Te iubesc, dar nu pe tine” va avea loc pe 30 martie la Palatul National al Copiilor ! Ce se intampla cand un barbat acompaniat de amanta isi intalneste accidental sotia, alaturi de iubitul ei? E simplu: incepe comedia! Si nu orice comedie, ci ce de a cincea comedie scrisa de Andreas Peterescu! Asa ca nu pierde ocazia sa razi cu lacrimi la premiera spectacolului „Te iubesc, dar nu pe tine!”, pe 30 martie la Palatul National al Copiilor! In distributie : Paula Chirila, Alina Chivulescu, Leonid Doni, Anca Dinicu si Doina Teodoru, Andreas Petrescu. Bilete la casa de bilete Startickets si online pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro

 

Alte optiuni din oferta culturala a lunii martie gasiti in cele ce urmeaza:

 

Primavara soseste cu vorbe calde „Despre iubire”, la Sala Mare a Palatului National al Copiilor. Veti asista la o proba de inegalabil talent si exceptionala virtuozitate artistica, in compania lui Dan Puric – un one man show desavarsit! Bilete pentru spectacolul din 1 martie la casa de bilete Startickets de la Palatul Național al Copiilor si online pe bilete.ro, startickets.ro si blt.ro.

 

Pe 2 martie sunteti invitati la Palatul National la o comedie de cinci stele! Umorul de situatie este din nou la inaltime, in spectacolul “Un barbat pentru Sara”! In distributie: Diana Cavallioti, Emilia Popescu, Andi Vasluianu, Andreea Vasile si Constantin Cotimanis.  Regia: Claudiu Goga. Bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.ro, mystage.ro, bilete.ro, blt.ro si ticketstore.ro.

 

Cele mai frumoase dansuri si melodii traditionale ucrainiene vor delecta publicul bucurestean, pe 6 martie la Sala Mare a Teatrului National! Supranumiti “cazacii zburători”, membrii ansamblului Academic Kalyna din Kiev aduc la Bucuresti coregrafii spectaculoase si “bijuterii” folclorice, intr-o frumoasa epoee de dragoste si război! Biletele la casa de bilete a Teatrului National si online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro si blt.ro.

 

Pe 13 martie sunteti asteptati la Palatul National al Copiilor pentru o poveste de dragoste ce dainuie peste timp: „Maitreyi” – un spectacol rafinat, invaluit in fragilitatea si misterul civilizatiei hinduse.  In distributie: Maia Morgenstern, Ailyin Cadir, Raluca Aprodu, Vlad Zamfirescu, Doru Ana, Anca Sigartau, Magda Catone. Regia: Chris Simion. Bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul Național al Copiilor si online pe bilete.ro, startickets.ro si blt.ro.

 

Pe 20 martie AURELIAN TEMIŞAN va invita la un memorabil concert „Unplugged”, gazduit de Sala Mare a Teatrului National din Bucureşti! Alaturi de el vor mai urca pe scena Cornel Ilie (Vunk)Smiley si Gabriel Cotabitaă, trei prieteni dragi, care vor intregi o seara de care va veti aminti pentru multă vreme. Sunteti asteptaţi sa va bucurati de refrene de ieri si de azi, intr-un show elegant care celebrează iubirea ai arta.  Biletele la casa de bilete a Teatrului National si online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro si blt.ro.

 
 

Pe 7 si 20 martie sunteti invitati la un spectacol de mare succes, de la care toata lumea pleaca cu zambetul pe buze: “Gaitele” - una dintre cele mai valoroase comedii contemporane romanești se joaca la Palatul National al Copiilor! In distributie: Florina Cercel, Carmen Tanase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcaș, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Liviu Cheloiu, Sebastian Balașoiu. Bilete pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro

 

Iar pe 27 martie sunteti invitati  la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti la inegalabilul duel teatral "Caramitru - Malaele, cate-n luna si in stele"! Doi titani ai scenei romanesti va asteapta la un spumos spectacol de improvizatie, in care versurile si replicile iscusite se impletesc cu  acordurile patimase ale violoncelului lui Adrian Naidin.  Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro si bilete.ro.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro