Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

InOras.ro te trimite la „Cadenza Vagabundos”(terminat)

Sala Polivalenta va gazdui, sambata, 16 noiembrie 2013, una din cele mai iubite petreceri concept la ora actuala, "Cadenza Vagabundos".
The Mission aduce din nou la Bucuresti pe unul dintre cei mai iubiti DJ din lume - Luciano, insotit de Cesar Merveille back-to-back cu Mirko Loko si Marlowe.
Conceptul “Cadenza Vagabundos” a luat nastere pe insorita plaja din Ibiza si a castigat intr-un timp foarte scurt, o multime de fani in toata lumea. Ideea din spatele show-ului “Vagabundos'” a prins viata in Ushuaia, mutandu-se ulterior pentru trei ani in clubul Pacha si vara aceasta in Boom Ibiza, unul din cele mai cunoscute cluburi de pe insula spaniola.

Pentru că ne dorim să profiți de ocazie și să mergi la o petrecere, de la care nu poți lipsi, punem la dispoziție 2 invitații single și netransmisibile. Ca să câștigi una trebuie să:
1. Sa iti dai un tag in poza
2. Sa dai comentariu la aceeași poza in care ne spui care a fost cea mai memorabila petrecere de la The Mission, la care ati participat sau care v-a placut
3. Sa ne lasi un mesaj pe  Facebook Bucuresti.InOras.ro cu numele tau, numarul de telefon si mentiunea „pentru the mission”.

 

Inscrie-te acum! Mult succes! 

Concursul se incheie joi, 14 noiembrie. Castigatorii vor fi anuntati in aceeasi zi. 
Datele date in acest concurs sunt si vor ramane confidentiale.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Concursul s-a terminat !

Acest concurs s-a încheiat.
Câștigătorii îi puteți vedea aici.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro