Treisprezece filme de văzut în familie, la Grand Cinema & More

Grand Cinema & More invită toată familia la film. Și nu la orice film, ci la cele mai bune producții de animație ale ultimilor ani. Hai să cântăm!, Ștrumpfii, satul pierdut, Lego Batman: Filmul sunt doar câteva dintre animațiile care se întorc în cinematograf în perioada 17 – 21 aprilie pentru o nouă ediție Grand Family Festival.

Cu fiecare vacanță pe care cei mici o au, în cinematograf revin unele dintre cele mai îndrăgite filme de familie, la prețuri care încurajează pasiunea pentru povești a copiilor și a adulților. Astfel că, pe toată durata festivalului, copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit la filmele din program, iar adulții care îi însoțesc își pot achiziționa bilete la prețul unic de 16 lei.

Anul acesta, în cadrul celei de a treisprezecea ediții Grand Family Festival, iubitorii de film de toate vârstele vor putea urmări Balerina (Ballerina), Fură steagul, salvează Luna (Capture the Flag), Ups! Am pierdut arca (Ooops! Noah is Gone…), Năzdrăvanii din pădure. Speriosul sperioșilor (Open Season: Scared Silly), Ozzy – Marea evadare (Ozzy), Oachi, prințul din junglă (Ribbit), Hai să cântăm! (Sing), Ștrumpfii, satul pierdut (Smurfs:The Lost Village), Cu toții la surf: Mania Valurilor (Surf’s Up 2: WaveMania), Lego Batman: Filmul (The Lego Batman Movie), Singuri acasă (The Secret Life of Pets), Crăiasa Zăpezii: Foc şi Gheaţă  (The Snow Queen 3) și Trolii (Trolls), dublate în limba română, în format 2D sau 3D.

„Credem în puterea filmului de a emoționa, de a te face în același timp să plângi și să râzi, de a explica și de a ridica noi întrebări, încă și mai adânci. Dar, mai mult decât atât, credem în puterea filmului de a aduce oamenii împreună. Aceasta a fost rațiunea din spatele Grand Family Festival, devenit deja tradiție – să facem din film prilejul unor momente pe care cu greu ni le mai permitem”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Programul complet al festivalului poate fi accesat pe https://goo.gl/WvjQo9.

Search