Targul de Cultura, Traditie si Manufactura Romaneasca

In perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2012 are loc Targul de Cultura, Traditie si Manufactura Romaneasca, in sala Panoramic a hotelului de cinci stele, Marshal Garden.

Evenimentul va dura trei zile si va cuprinde activitati de prezentare a produselor, serviciilor si traditiilor romanesti, seminarii, lansari, mese rotunde, degustari de bauturi romanesti cu traditie (vinuri, bere, tuica, siropuri), precum si degustari de produse traditionale romanesti: mancaruri, prajituri, gratare, produse de panificatie.

Targul de Cultura, Traditie si Manufactura Romaneasca are misiunea sa reinvie spiritul de mandrie pentru valorile autentice, romanesti si sa promoveze produsele, serviciile, traditiile culturale romanesti, meseriile aflate pe cale de disparitie si zonele mai putin cunoscute ale Romaniei.

In cadrul evenimentului vor fi invitati mesageri ai culturii romanesti, producatori de arta populara si produse romanesti cu o istorie bogata, conace si cladiri istorice, agentii de turism care promoveaza zone pitoresti ale tarii, mestesugari populari, creatori ai unor obiecte realizate manual.

Targul de Cultura, Traditie si Manufactura Romaneasca este organizat de Russenart Communications, iar partenerul principal si gazda evenimentului este HOTEL MARSHAL GARDEN 5*.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, acceseaza www.targuldetraditie.wordpress.com,  trimite un mesaj la office@russenart.ro sau contacteaza Russenart Communications la 0736 925 099.

Search