ROMANIA PROGRAMEAZA LA HOUR OF CODE – CEL MAI MARE EVENIMENT DE EDUCATIE DIN LUME ISI DESCHIDE INSCRIERILE

In luna noiembrie 2017, se deschid oficial inscrierile pentru evenimentul Hour of Code, organizat in Romania de catre Asociatia Adfaber. Astfel, milioane de elevi din toata lumea sunt incurajati sa se apropie de tehnologie si programare in perioada 4-10 decembrie anul curent.

Din 2014, Adfaber.org aduce in Romania Hour of Code ”cel mai de amploare eveniment IT din lume”, cel care ofera contextul de invatare digitala si care isi propune sa faca din programare un limbaj accesibil elevilor incepand cu scoala primara si pana la liceu.

“In ultimii doi ani, evenimentul s-a bucurat de o popularitate in crestere ajungand astfel la 1.731.861 de participanti in Romania. Ne dorim si in acest an sa le oferim copiilor din scolile si liceele din Romania sansa sa invete programare intr-un mod simplu si interactiv, cu scopul de a fi pregatiti si adaptati societatii in care traim.

De aceea, ne-am propus ca in 2017 sa ajungem la peste 500.000 de tineri in cadrul evenimentului Hour of Code” a declarat Alin Chiriac, CEO & Founder ADFABER.

Intra si tu in lumea digitala Adfaber intre 4 şi 10 decembrie!

Transforma lumea prin tehnologie in cadrul Hour of Code, evenimentul in care, timp de o saptamana, oricine, de oriunde poate invata bazele programarii gratuit cu ajutorul tutorialelor interactive de pe ro.code.org  si astfel realiza un pas spre o viitoare cariera in programare.

Implica-te prin organizarea unui eveniment Hour of Code la tine in oras sau prin promovarea evenimentului pe reţelele sociale. Mai mult decat atat, iti poti folosi abilitatile pentru a sustine invatarea digitala – afla mai multe detalii pe pagina oficiala a evenimentului.

Pana pe 30 noiembrie iti poti inscrie evenimentul pe hourofcode.ro si astfel sa inveti ceva nou, sa te dezvolti si sa inspiri – totul in doar o ora. De asemenea, incurajeaza si tinerii din scoala, comunitatea sau compania ta sa faca primii pasi in programare!

Alatura-te si tu evenimentului ca sustinator si, alaturi de Adfaber, haideti sa creionam un viitor frumos pentru tinerii din Romania!

Sponsorii proiectului Hour of Code 2017 in Romania sunt: Banca Transilvania, Bitdefender, Carrefour Romania, Google, Christian Tour si UPC.

Mai multe detalii despre Hour of Code puteti accesa la www.hourofcode.ro

Inscrieri la hourofcode.com/ro

Search