Rock in Parc 2013: The Troggs si The Animals la Arenele Romane

Phoenix Entertainment si Sfinx Experience au placerea de va anunta headlinerii Festivalului International „Rock in Parc”, alaturi de care vor canta trupele romanesti, castigatoare ale editiilor de calificare. Editia precedenta a festivalului „Rock in Parc”, care a avut loc in vara anului trecut, s-a bucurat de un succes extraordinar si a incurajat organizarea unui eveniment de o amploare si mai mare.  

Astfel, formatiile The Troggs si The Animals vor concerta pe 13 si 14 iunie, la Arenele Romane, in cadrul unui eveniment dedicat ascultatorilor muzicii rock, de toate varstele. Pentru ca organizatorii isi doresc sa promoveze muzica de calitate, accesul publicului va fi GRATUIT.  

Pentru a canta pe scena Festivalului International „Rock in Parc”, trupele doritoare au participat la o serie de editii de calificare. Prima dintre ele a avut loc pe 30 noiembrie si a numarat 10 formatii candidate dintre care 4 castigatoare (Psychogod, 9,7 Richter, Masked Toys si Loungerie II). Urmatoarele doua se vor desfasura pe 29 martie si pe 26 aprilie.  

Asadar, vineri, 29 martie, la Arenele Romane are loc cea de-a doua editie a spectacolului concurs Rock in Parc, iar inscrierile sunt deschise in limita a 12 formatii, dintre care se vor alege castigatorii in urma votului publicului si al juriului (fiecare, contand in proportie de 50%). Accesul publicului este LIBER si se va desfasura de la orele 17:00, urmand ca prima formatie sa urce pe scena la 17:30.  

Regulile de participare pentru trupe raman aceleasi ca la prima editie de calificare din noiembrie, si anume:

  • fiecare formatie va canta piese numai din repertoriul propriu;
  • timpul maxim de evolutie pe scena este de 20 minute.

Asadar, editia concurs „Rock in Parc” de pe 29 martie este deschisa tuturor iubitorilor muzicii bune. Va asteptam sa decideti cine va avea privilegiul de a urca pe scena cu The Troggs si The Animals si sa ascultati trupele care ar putea deveni legende ale rockului romanesc.  

Producatori: Centrul Cultural pentru „UNESCO” Nicolae Balcescu si Primaria Sectorului 4; Coproducatori : Sfinx Experience si Phoenix Entertainment.

Search