Bucureștiul devine locul de joacă al tehnologiei în luna mai

Bucureștiul ajunge pe harta marilor orașe ale lumii care au propriul eveniment de tehnologie, prin Bucharest Technology Week. După Londra, New York și Berlin, capitala României va găzdui între 23 și 29 mai peste 40 de evenimente pe teme de inovație, folosirea tehnologiei în marketing, soluții IT pentru companii, developeri și start-up-uri. Peste 10,000 de persoane vor lua parte la evenimentele din cadrul Bucharest Technology Week, iar programul săptămânii poate fi accesat pe www.techweek.ro.

4 conferințe principale cu speakeri internaționali

Ultimele 2 decenii au transformat sectorul IT în copilul minune al României și au poziționat țara ca un hub de tehnologie renumit în Europa. Bucharest Technology Week îi sărbătorește pe cei care
și-au adus contribuția la creșterea ecosistemului local și impactul pozitiv pe care tehnologia îl are asupra activităților zilnice, invitând vizitatorii să transforme ziua de mâine folosind tehnologia de azi. În săptămâna 23 -29 mai vor avea loc o serie de conferințe de business tematice (flagship conferences) dedicate managerilor seniori din companii, o expoziție în aer liber dedicată publicului larg și peste 30 de evenimente partenere.

 

În timpul săptămânii, la Athénée Palace Hilton vor avea loc cele 4 conferințe de business tematice (Innovation Summit, Brands + Techn Summit, Enterprise-IT Summit și Java Dev Summit), plus o prezentare de standuri cu produse inovative și soluții tehnologice adresate afacerilor. Conferințele sunt susținute de unii dintre cei mai mari lideri din domeniu la nivel local și internațional, printre care se numără Dr. Geoff McGrath – Chief Innovation Officer la McLaren Applied Technologies, Javier Sanchez Lamelas – Fondator și CEO al MARTKETING Consulting Group, Ian Forrester – Senior Producer la BBC R&D Department, Juergen Hoeller – Spring Framework Lead la Pivotal și mulți alții.

Roboți, gadget-uri, mașini electrice și hybride

De vineri până duminică, în piața George Enescu, în fața Ateneului Român, va avea loc o expoziție de inovații tehnologice, incluzând mașini electrice și hybride, soluții de smart homes și smart cities, aplicații de eHealth, virtual reality, roboți, drone și gadget-uri. Participarea în expoziție este gratuită, cu înscriere în prealabil pe site-ul evenimentului, disponibilă de pe 5 aprilie.

 

În plus, Bucharest Technology Week reunește și 30 de evenimente partenere desfășurate în tot orașul. Evenimentele se adresează unei audiențe largi, reunind copii, studenți, antreprenori, pasionați de tehnologie și lideri de business din companii mari în cadrul diferitelor întâlniri. Printre evenimentele partenere confirmate se numără un workshop de robotică pentru copii, un atelier de 3D printing și o expoziție de artă prin tehnologie, plus multe altele. Lista preliminară de evenimente e disponibilă pe site-ul www.techweek.ro/map, urmând ca înscrierea pentru ele să se deschidă pe 5 aprilie.

 

Bucharest Technology Week este dezvoltat de Universum Events, organizatorii Internet & Mobile World, cea mai mare expo-conferință B2B de soluții IT & digital din Europa Centrală și de Est. Cea de-a cincea ediție a evenimentului va avea loc la Romexpo, pe 5-6 octombrie 2016 și va reuni peste 9,000 de vizitatori business, mai mult de 140 de speakeri locali și internationali pe cele 7 scene din cadrul evenimentului și peste 120 de expozanți. Sunt disponibile un număr limitat de bilete gratuite pentru Internet & Mobile World pe www.imworld.ro.

 

Parteneri media Bucharest Technology Week: Adhugger, Agora.ro, Androidro.ro, Bucharest City App, Business24, Calatoria Perfecta, Revista CARIERE, Comunicatedepresa.ro, Goingout.ro, Hotnews, Ibusiness, IqAds, Inoras.ro, Institutul de Marketing, IT trends, Itchannel.ro, Learning Network, Market Watch, Marketing Solutions, Sapte Seri, SMARK, SolutiiPC.ro, Tech café, Tech Hub, Thetrends.ro, Ziare.com.

Asociații și instituții partenere: ANIS, ARIES, IAA, SNSPA, Universitatea București

Search