Andreea Balan traieste o poveste de dragoste adolescentina in noul videoclip!

Andreea Balan aduce bucurie fanilor ei prin lansarea noului videoclip intitulat „Baby Be Mine”, o poveste de dragoste adolescentina filmata pe o plaja din Los Angeles. 

Artista le-a dat intalnire fanilor de pe Facebook intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri in care Andreea urma sa le povesteasca tuturor prietenilor virtuali cum a fost in vacanta de o luna si ce noutati mai are. Ceva ce fanii nu stiau este ca, la finalul sesiunii de intrebari, vor primi o surpriza: noul videoclip filmat in Los Angeles cu regizorul Edward Aninaru.

„Am promis fanilor mei ca ma voi deschide fata de ei si le voi arata ce traiesc in viata personala prin muzica mea. Iar BABY BE MINE descrie ce simt in prezent, insa ar putea fi povestea oricui. Ideea clipului imi apartine in intregime. De fiecare data cand inregistrez o piesa, imi imaginez cum ar arata pe scena sau intr-un videoclip, cum as transforma versurile si melodia intr-o experienta vizuala. De obicei aduc show-uri speciale, acum vreau sa spun o poveste de dragoste”. 

Regia poarta semnatura lui Edward Aninaru, scenariul este scris de Andreea Balan, responsabili cu styling-ul au fost cei de la The Fashion Jumper, iar make-up-ul a fost realizat de Satya Linak, artista care a colaborat si cu Lady Gaga in noua campanie Tom Ford.

Dupa o vacanta bine-meritata, Andreea a revenit in Romania unde a inceput deja show-urile cu trupa live alaturi de dansatoarele sale si de Petrisor. Spectacolul lor este unul inedit, cu multe schimbari de costume, dansuri, culori si multa energie.”

Search