Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Anca Pop și Emil Rengle, singurii români invitați de Warner Music Group la Cannes

Tag-uri: arta

Articol scris de InOras .ro

vezi toate

Artiștii români Anca Pop și Emil Rengle au fost singurii români invitați să participe la conferința internațională Warner Conference de la Cannes, organizată de una dintre cele mai mari case de producție muzicală din lume. Cei doi au primit invitația chiar de la proprietarul Warner Music Group, Len Blavatnik, care s-a arătat interesat de o colaborare pe termen lung cu cei doi.

Alături de Anca Pop și Emil Rengle, la conferința anuală organizată de Warner Music Group, au mai participat și artiști precum Dua Lipa, Charlie XCX sau Icona Pop. Astfel, cei doi au fost singurii reprezentanți ai țării noastre la un eveniment de gală dedicat unora dintre cei mai buni și apreciați artiști din întreaga lume.

 

Anca Pop și Emil Rengle sunt doi dintre artiștii care au semnat cu Roton România, singura casă de discuri care are drepturi depline pentru muzica și artiștii de la Warner Music Group, pe teritoriul țării noastre.

 

Warner Music Group a lansat de-a lungul timpului artiști celebri precum Prince, Madonna, Led Zeppelin, Jason Derulo, Bruno Mars sau Ed Sheeran. Anca Pop și Emil Rengle au intrat în atenția publicului internațional datorită videoclipurilor și show-urilor extravagante și chiar excentrice pe care le realizează.

 

Despre Anca Pop

 

Anca Pop este o cântăreață canadiană de origine română care în 2012 și-a lansat albumul de deput în colaborare cu Goran Bregovic. Artista a devenit cunoscută la nivel internațional și pentru participarea la numeroase concerte alături de muzicianul bosniac. Goran Bregovic este un artist de renume internațional, care a colaborat deja cu nume importante din industria muzicală precum Iggy Pop și Cesaria Evora.

 Anca Pop a intrat în atenția publicului român cu piesa „Free Love” care s-a bucurat de multe reacții pozitive din partea acestora. În 2016, Anca Pop a revenit cu o piesă la fel de veselă și senzuală: „Super Cool” care se bucură de succes pe teritoriul Europei și Asiei!

Despre Emil Rengle

Emil Rengle este unul dintre cei mai talentați coregrafi și directori artistici români ai momentului. Emil Rengle și-a perfecționat tehnicile de dans studiind alături de la coregrafi celebri în cadrul unora dintre cele mai mari școli de dans internaționale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles.

 

Emil Rengle a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar și cu artistele internaționale Alexandra Stan și INNA. De asemenea, Emil a fost coregraful oficial al emisiunilor „Romanii Au Talent” și „Vocea României”.

 

În 2015, Emil s-a lansat și pe piața muzicală din România cu un proiect muzical inedit: Rengle. Artistul și-a făcut debutul în cadrul festivalului muzical Untold, iar apoi a luat cu asalt piața muzicală internațională, susținând o serie de show-uri în Europa și Asia.

 

Galerie

 • Anca Pop și Emil Rengle, singurii români invitați de Warner Music Group la Cannes poza 0
 • Anca Pop și Emil Rengle, singurii români invitați de Warner Music Group la Cannes poza 1

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Articole similare

 • The Institute lansează prima ediție a hărții Cartierului Creativ al Bucureștiului

  The Institute prezintă o primă colecție a organizațiilor și spațiilor culturale, atelierelor creative și magazinelor din Cartierul Creativ, printr-o hartă ce va fi distribuită în 5.000 de exemplare. Inițiativa este prima de acest gen di...

  detalii

 • Arta iese în stradă în Piața Națiunile Unite

  În lunile Septembrie și Octombrie, Piața Națiunile Unite s-a transformat în spațiu de întâlnire și dezbatere, dar și într-un incubator creativ ce a avut ca rezultat final revitalizarea artistică a zonei.  Cu încurajarea rezidenților, un g...

  detalii

 • Cum putem reactiva patrimoniul abandonat?

  Save or Cancel continuă în 2017 și 2018 campania “hub cultural Cinema / Teatru de vară CAPITOL” CE? Situat în centrul orașului București, ansamblul de monumente istorice Cinema CAPITOL (B-II-m-B-18683) și Teatrul de vară CAPITOL (B-II-m-...

  detalii

 • Expozitia Arta trecerii, la Muzeul Taranului Roman

  Expozitia „Arta trecerii”, deschisa pentru vizitele publicului pana pe 3 februarie 2013, la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti, face parte din categoria experimentelor vizuale ce incearca sa recompuna o parte a temei riturilor de trecere.   Coo...

  detalii

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro