Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

5 motive sa continui sa faci miscare si sport de la Unica Sport

Tag-uri: sport

Articol scris de InOras .ro

vezi toate

Daca e sa pornim de la o abordate pozitivista a tot ce se intampla in viata noastra, ar trebui sa cautam mereu acele momente motivationale, care ne fac mai deschisi spre o dezvoltare continua. De aceea, ajunge sa cauţi motive ca sa amani antrenamentele sau sa-ti schimbi obiceiurile alimentare. Mai bine gaseşte-le pe celea care te motiveaza sa fii activa si in permanenta miscare, deci dezvoltare!

 

 1. Mai bine mergi inainte cu pasi mici si cu mici progrese, decat sa stagnezi!

Imagineaza-ţi ca astazi faci primul antrenament şi vei continua sa frecventezi sala cu regularitate. Cum vei arata peste un an? Cu fiecare ora de sport, te vei apropia tot mai mult de silueta mult ravnita! Iar asta iti aduce si acea doza de energie, de care ai nevoie pentru evolutia ta continua.

 

 1. Azi obosesti, maine te bucuri!

E uşor la antrenament? NU. Dar merita efortul? SIGUR. Cea mai placuta senzaţie este satisfacţia pe care o ai dupa cele 60 de minute de exerciţii fizice. in loc sa te tolaneşti pe canapea, tu ai decis sa investeşti in corpul şi sanatatea ta.

 

 1. Mananci mai inteligent!

La efortul depus la sala si oboseala de la antrenamente, nu vei fi deloc tentata sa mananci nepotrivit. Atunci cand faci sport, eşti mult mai disciplinata şi alegi cu atenţie maxima ceea ce mananci.

 

 1. Esti mai satisfacuta de viata şi mai energica!

iţi recomand sa testezi o dieta eficienta şi foarte benefica pentru corp si minte – dieta Bunei Dispoziţii. Prin mişcare, nivelul de cortizol – hormonul care provoca stresul, scade, iar cel al endorfinei si serotoninei, care ne aduce starea de bine si fericire, creste.

 

 1. Creşte-ti calitatea vieţii, pentru ca miscarea te propulseaza inainte!

Pe langa faptul ca vei avea un corp de invidiat si vei arata bine, trebuie sa stii ca Mişcarea este viaţa. Sportul iti reduce riscul apariţiei osteoporozei, artrozei, afectiunilor de inima, a diverselor forme de cancer şi a doua tipuri de diabet zaharat, dar previne si problemele legate de tensiunea arteriala. Sunt doar cateva dintre cele mai importante beneficii ale sportului pentru sanatatea noastra fizica. Dar miscarea este vitala si pentru succesul din viata noastra, pentru ca genereaza energia de care avem nevoie pentru a realiza ceea ce ne dorim!

 

Galerie

 • 5 motive sa continui sa faci miscare si sport de la Unica Sport poza 0

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Articole similare

 • București MTB Race în Parcul Natural Văcărești

  Sâmbătă, 4 noiembrie, Parcul Natural Văcărești a găzduit concursul de mountain-bike București MTB Race. Concursul a fost organizat de Asociația Parcul Natural Văcărești (APNV) împreună cu echipa de ciclism BikeXpert Racing Team, cu spr...

  detalii

 • Un angajat activ, un angajat fericit!

  Joi, 30 martie 2017, începand cu ora 18:00, a avut loc Ziua Portilor Deschise Unica Sport cu tema "Un angajat activ, un angajat fericit!”   Evenimentul a fost organizat de Unica Sport Romania si Romartizanat si a avut loc în sala Unica Sport Rom...

  detalii

 • Now sk8/boarding @ Tarom

  Se zice ca daca nu ai ambitie, nu ai rezultate. Si asta nu numai in skateboarding sau in orice alt sport…  Cine ar fi crezut ca un zbor pierdut iti poate da atata bucurie?   Skatepark-urile, scarile monumentelor si trotuarele largi din marile or...

  detalii

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro